Mainos
Mainos

Pori Jazz uudistuu - ei enää omia juomia

Ensi kesän Pori Jazz on erilainen kuin ennen. Viranomaisten tiukentuneen tulkinnan takia Kirjurinluodon ulkoilmakonsertteihin ei voi enää tuoda omia juomia.

Pori Jazzin tiedotteen mukaan leppoisan ilmapiirin säilyminen varmistetaan laajoin anniskelualuein, joihin voi tuoda omat ruokansa. Myytävien tuotteiden hinnoittelun luvataan olevan kuluttajan kukkarolle sopiva.

Konsertit keskitetään Kirjurinluotoon. Ensi kesänä konserttipuistossa musiikkia on tarjolla useilla eri lavoilla. Arenan ja Lokkilavan välisestä alueesta tulee yhtenäinen puisto, sillä myös perinteinen Lokkilava valjastetaan jälleen aikuiskonserttien käyttöön. Se on pyhitetty jazzmusiikille.

Arenalla on kaksi päälavaa, joilla jazzin lisäksi on tarjolla muita rytmimusiikin genrejä. Ulkoilmakonsertit alkavat entiseen tapaan iltapäivällä, mutta jatkuvat yömyöhään.

Seuraava Pori Jazz on 12.-20. heinäkuuta 2014.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme