Mainos
Mainos

Porin pelastusviranomaiset: Voisimme pitää työpaikkatapaamisen pakolaisleirissä

Porin kaupungin rakennusvirasto, ympäristövirasto, poliisi sekä pelastus- ja sairaanhoitopiiri tarkastivat iltapäivällä Suomen Punaisen Ristin pystyttämän pakolaisille tarkoitetun telttaleirin turvajärjestelyt Porin Liisantorilla.

Hyväntuuliset tarkastajat totesivat muun muassa, että telttojen väliin jätetyt käytävät ovat riittävän leveät mahdolliseen evakuointiin, ja telttojen läheisyydessä on määräysten mukaisia vedellä täytettyjä tynnyreitä tulipalon varalta.

– Telttaleirin ylöspano ja taso lyövät suoraan sanoen ällikällä. Voisimme hyvin järjestää toimistomme vetäytymisen täällä. Teltoissa on riittävästi tilaa koko henkilöstölle, sanoi Porin Teknisen palvelukeskuksen johtaja Jukka Kotiniemi.

– Etuna olisivat myös edulliset majoituskustannukset, Kotiniemi naureskeli.

– Hinta riippuu meidän perimästämme yöpymismaksusta, vastasi SPR:n Satakunnan piirin valmiuspäällikkö Kari Petäjä.

– Jos kysyntä kasvaa, hinta nousee, Petäjä veisteli.

Telttaleirillä yöpyy SuomiAreenaviikon aikana useita kansanedustajia ja ministereitä. Lisäksi leirinuotiokeskusteluihin osallistuvat tiistaina, keskiviikkona ja torstaina mm. muusikko, näyttelijä Mari Rantasila, ulkoministeri Erkki Tuomioja ja Suomen pankin pääjohtaja Erkki Liikanen. Leirinuotiot syttyvät kello 20.30. Tosin ne palavat vain symbolisesti – paloturvasyistä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot