Mainos
Mainos

Porissa liikkuu poliisin vaaralliseksi arvioima karhu

Porissa liikkuu edelleen poliisin vaaralliseksi arvioima karhu. Se on juossut esimerkiksi päin sataman aitaa Tahkoluodossa.

Satakunnan poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että karhusta saadaan välillä havaintoja, mutta karhu on edelleen Tahkoluodon - Reposaaren alueella. Kolmen aikaan iltapäivällä karhu havaittiin Reposaaren maantien eteläpuolelta, Vohlakarin alueelta. Poliisi ja Satakunnan riistanhoitopiiri ovat etsineet karhua aamusta alkaen.

– Suunta on sinänsä hyvä eli Reposaaresta sekä enemmästä ihmisasutuksesta poispäin, Satakunnan poliisilaitoksen päivystäjä kertoo.

Poliisi ja riistamiehet yrittävät ajaa karhua tässä vaiheessa ajamalla pois.

– Suurriistamiehet ja taitavat koirapartiot ovat kokoajan karhun perässä. Jos karhua ei muutoin saada alueelta pois ja siitä on suoraa vaaraa ihmisille, niin päivystävä komisario tekee lopullisen ratkaisun karhun lopettamisesta.

Satakunnan Kansan mukaan sataman työntekijä havaitsi karhun aamulla kuudelta. Poliisi on kieltänyt yleisöä menemästä aidatun satama-alueen lähelle.

– Kyse on vaarallisesta eläimestä. Vaikka moni haluaisikin karhun nähdä, on sivullisista nyt vain haittaa, kun järeiden aseiden kanssa joudumme mahdollisesti toimimaan, Satakunnan poliisista kerrotaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme