Mainos
Mainos

Porissa raaka ryöstömurha

Ryöstäjät ehtivät paeta paikalta ennen poliisin tuloa. Tapausta tutkitaan murhana ja törkeänä ryöstönä.

Omakotitaloon väkivalloin tunkeutuneet ryöstäjät ampuivat miehen tänä aamuna Porin Koivistonluodossa hieman aamuseitsemän jälkeen.

Tapahtumahetkellä talossa oli kotona pariskunta. Kaksi kommandopipoihin pukeutunutta miestä vaati pariskunnalta rahaa, ja samassa yhteydessä mies ammuttiin. Vaimo selvisi vammoitta.

Tunkeutujat ehtivät poistua paikalta ennen poliisin tuloa.

- Tilanne oli asunnossa johtanut käsikähmään uhriksi joutuneen mieshenkilön ja ryöstäjien välillä, jossa yhteydessä ampuma-asetta käytettiin ikävin seurauksin, kertoo rikoskomisario Erik Salonsaari Porin poliisista.

Ryöstäjät saivat saaliikseen kymmenien tuhansien eurojen saaliin. Poliisin mukaan pariskunnan rahat olivat sellaisessa paikassa, etteivät ryöstäjät olisi niitä täysin omin neuvoin löytäneet.

Poliisi on ottanut useita ihmisiä kiinni, mutta ketään ei ole pidätetty. Tapausta tutkitaan murhana ja törkeänä ryöstönä.

Kankaanpäässä vastaava ryöstö

Porin ryöstö muistuttaa syyskuussa Kankaanpäässä tehtyä ryöstöä.

Myös Kankaanpäässä ryöstäjät tunkeutuivat omakotitaloon, ryöstöaika oli aamu ja kohde yrittäjäpariskunta. Ryöstäjien sitoma iäkäs nainen selvisi hengissä. Kankaanpään ryöstäjiä ei ole saatu kiinni.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 17.10.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme