Mainos
Mainos

Portugali-työryhmä sai urakkansa päätökseen

Eduskunnan Portugali-kantaa pohjustanut Sasin työryhmä on päättänyt työnsä. Asia siirtyy nyt eduskuntaryhmien käsittelyyn.

Puheenjohtaja Kimmo Sasin (kok.) mukaan valtiovarainministeriössä yritetään nyt valmistella ehdotus, jonka takana olisi eduskuntaryhmien selkeä enemmistö.

Sen jälkeen kun eduskuntaryhmien kannat ovat tiedossa, katsotaan mitä kaikkea enemmistön löytämiseen vielä vaaditaan, Sasi selvitti kokouksen jälkeen.

Sasin mukaan sijoittajien vastuu tuotiin laajalti esille puheenvuoroissa. Hän uskoo, että Suomen kohtuullisia vaatimuksia pyritään ottamaan huomioon myös EU-pöydissä.

Työryhmän kokoukseen osallistui valtiovarainministeriön alivaltiosihteeri Martti Hetemäki virkamiehineen. Sasi kiitteli työryhmän saaneen tilanteesta kattavaa informaatiota, jonka pohjalta ratkaisuja voidaan tehdä.

Eduskuntaryhmät kokoontuvat iltapäivällä. Suomen kanta Portugali-pakettiin on tarkoitus ratkaista huomenna eduskunnan suuren valiokunnan kokouksessa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme