Mainos
Mainos

Porvoon haulikkomiestä esitetään vangittavaksi

Porvoolaisella huoltoasemalla eilen aamulla riehunutta miestä esitetään vangittavaksi sairaalahoidon päätyttyä.

Keskusrikospoliisi esittää Porvoon seudulla eilen riehuneen vuonna 1961 syntyneen porvoolaismiehen vangitsemista heti kun tämä pääsee sairaalahoidosta.

Piiritystilanteesta ja siihen johtaneiden tapahtumien kulusta tehdään esitutkinnassa mahdollisimman selvä kuva. Keskusrikospoliisi on käynnistänyt asianosaisten ja silminnäkijöiden kuulustelut. Kuulusteltavia on tutkintaa johtavan rikosylikomisario Tero Haapalan mukaan kymmeniä.

Piiritystilanne sai alkunsa kolmen aikoihin aamuyöllä, kun poliisi sai tiedon ammuskelusta Epoossa, joka sijaitsee hiukan Porvoon itäpuolella. Panttivangin ottanut mies ammuskeli moneen otteeseen poliisipartioita kohden ja surmasi poliisikoiran. Lopulta mies linnottautui Näsin huoltoasemalle. Poliisi piiritti asemaa usean tunnin ajan ja räjähdysvaaran vuoksi alue oli eristetty liikenteeltä noin puolen kilometrin säteeltä.

Tilanne laukesi lopulta, kun poliisi haavoitti miestä jalkaan, ja hänet saatiin kiinni. Miehellä ei ole hengenvaaraa ja hän on sairaalahoidossa. Sivulliset eivät loukkaantuneet välikohtauksessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme