Mainos
Mainos

Porvoon pommiuhka ohi

Poliisi sai nimettömän puhelinsoiton ja tyhjensi ravintolan puoli seitsemän aikaan illalla.

Ravintola-hotelli Seurahovi Porvoossa evakuoitiin ja lähialue eristettiin tänään illalla poliisille tulleen pommiuhkauksen vuoksi. Poliisi tutki Seurahovin ja lähialueen, mutta pommia ei löytynyt.

Ravintolan tiloissa oli käynnissä ammattilaisten ja amatöörien nyrkkeilygaala Seurahovi Boxing Night IV. Porvoon poliisi sai kesken gaalan tiedon, jonka mukaan tapahtuman aikana räjähtäisi pommi. Gaala jouduttiin keskeyttämään kello 19:n maissa.

Yksi paikalla olleista gaalan järjestäjistä Jarkko Jolkkonen arvioi, että ravintolassa oli evakuoimishetkellä noin 500 ihmistä ja hotellin puolella noin 150.

Jolkkosen mukaan osa evakuoiduista jäi odottamaan Porvoon torille tai lähistön muihin ravintoloihin tilanteen kehittymistä.

Puoli kymmeneltä poliisi oli tutkinut tilat ja lähialueen, mutta mitään räjähteisiin viittaavaa ei löytynyt. Evakuoidut pääsivät palaamaan Seurahoviin, mutta nyrkkeilygaala päätettiin peruuttaa kokonaan.

Poliisi tutkii pommiuhkausta rikoksena. Perättömästä vaarailmoituksesta voidaan tuomita sakko tai enintään viisi vuotta vankeutta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme