Mainos
Mainos

Postiauto törmäsi suteen

Postin jakeluauto törmäsi yhteen tai kahteen suteen Mynämäen Vehmalaistentiellä torstaina aamuyöllä noin kello 3.20. Yksi susi kuoli, kertoo Vakka-Suomen poliisi.

Postin jakeluauto oli normaalilla jakelureitillään , kun sen kuljettaja huomasi tiellä kolme sutta.Kuljettaja ei ehtinyt väistää, vaan törmäsi ainakin yhteen suteen, joka kuoli tapatumapaikalle.Muut kaksi sutta juoksivat metsään.Auto ei törmäyksessä vaurioitunut.Susi otettiin poliisin haltuun.

Poliisin arvion mukaan susi on tämänvuotinen pentu ja se toimitettiin Turun Yliopistolle tarkempiin tutkimuksiin.

Torstaina aamulla on paikallisen metsästysseuran petoyhdyshenkilö lähti jäljittämään paikalta poistuneita susia mahdollisen loukkaantumisen vuoksi. Poliisi päätti lopettaa jäljityksen kello 11.00, koska mitään loukkaantuneeseen suteen viittaavaa ei maastosta löytynyt.

Mikäli Mynämäen Karjalan alueella havaitaan jotenkin poikkeavasti käyttäytyvä susi, niin siitä pyydetään välittömästi ilmoittamaan poliisille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme