Mainos
Mainos

Postikeskus Helsingissä toimii normaalisti

Postin lajittelu Helsingissä, Pasilassa, on käynnistynyt täydellä teholla. Lajittelukeskus on saanut luvan aloittaa työt normaalisti kaikissa työpisteissä.

Pasilan lajittelukeskus toimii jälleen normaalisti

Postilajittelu jatkuu Pasilan lajittelukeskuksessa Helsingissä jälleen normaalisti. Lajittelukeskus sai aamupäivällä luvan jatkaa kirjelähetysten lajittelua myös runsaan vuorokauden suljettuna olleessa tilassa.

Lajittelukeskuksen eilen käsittelemästä epäilyttävästä jauhekirjeestä ei Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuskeskuksen alustavien tutkimusten mukaan ole löytynyt mitään pernaruttoon viittaavaa.
Pernaruttovaaran varalta koko lajittelukeskus suljettiin eilen, ja samassa tilassa työskennelleet noin 30 työntekijää lähetettiin koteihinsa.

Tähänastisten tutkimusten mukaan epäilyttävä jauhokirje oli lähetetty Helsingistä. -Kun kirjeen lähettäjä saadaan kiinni, myös vahingonkorvaukset nousevat todella mittaviksi, sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme