Mainos
Mainos

Postin Alho ehdottaa palveluasiamiehiä kuntiin

Suomen Postin pääjohtaja Jukka Alho toivoo, että kuntiin perustettaisiin palveluasiamiehiä. Lounaissuomalaisen Velkuan kunnan malliin palveluasiamiehet voisivat pyörittää postin ohella esimerkiksi kirjastoa ja päiväkotia.

Alho korosti tänään Etelä-Suomen Sanomissa ja Satakunnan Kansassa julkaistussa haastattelussa, että postisektorin kilpailulle avaamisen myötä postipalveluiden asema peruspalveluna voi vaarantua.
-Jos Postille tulee vaatimuksia, joita kilpailijoilla ei ole, peruspalvelun vaatimus voi pitkällä aikavälillä vaarantua, Alho sanoi.

Eduskunnassa käsittelyä odottavan postipalvelulain esityksessä edellytetään, että Posti toimittaisi ensimmäisen luokan kirjeet samalla hinnalla koko maassa. Suppealla alueella toimiva kilpailija saisi myydä palvelut mihin hintaan tahtoo. Alhon mielestä kaikilla pitäisi olla samat pelisäännöt.
-Yksi ratkaisu on, että muiltakin vaaditaan yhtenäishinnoittelua, Alho sanoi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot