Mainos
Mainos

Postin toimiala laajenee romukuljetuksiin

Posti laajentaa toimintaansa sähkö- ja elektroniikkaromun kuljettajaksi.

Posti tarjoaa vuoden alusta kaupalle palvelua, joka mahdollistaa sähkö- ja elektroniikkaromun kierrättämisen kotitalouksilta romun käsittelylaitokselle.

Posti on kehittänyt sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätysjärjestelmän yhdessä metallinkierrätysyhtiö Kuusakosken kanssa. Yritys jalostaa metalliromua raaka-aineeksi teollisuudelle.

Postin mukaan palvelun mahdollinen asiakas on esimerkiksi postimyyntiyritys, joka myy kuluttajille kodinkoneita ja elektroniikkaa. Posti, joka vie asiakkaalle uuden koneen, ottaa mukaansa vanhan laitteen ja kuljettaa sen käsittelylaitokselle.

Laitteiden hankkijalle palvelu on ilmainen. Kierrätyspalvelun kehittäminen lähti liikkeelle EU:n direktiivistä, joka velvoittaa tuottajat vastaamaan käytöstä poistettujen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräyksestä ja käsittelystä, kertoo tuotepäällikkö Tommi Sunikka Postista.

Tuottajavastuuseen perustuva keräysjärjestelmä pitää olla käytössä viimeistään ensi vuoden elokuuhun mennessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot