Mainos
Mainos

Postin työriita: PAUn puheenjohtaja uskoo tukitoimien vaikuttavan

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAUn puheenjohtaja Heidi Nieminen uskoo muiden liittojen tukitoimien vaikuttavan neuvotteluihin.

Hänen mukaansa tukitoimia ei pyydettäisi, jos ei uskottaisi niiden vaikutukseen. Postin työmarkkinakiistan sovittelu on jatkunut puolenpäivän jälkeen valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla.  

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT ilmoitti eilen, että se tukee PAUn lakkoa lopettamalla ensi maanantaiaamusta lähtien Deutsche Post DHL Groupin lastien käsittelyn useissa satamissa.  

Tänään Ilmailualan Unioni IAU kertoi omista tukitoimistaan. IAU:n ilmoittamat tukitoimet kohdistuvat ensi maanantaina ja tiistaina lentoasemilla lähtevän postin käsittelyyn sekä miehistön ruoka-annosten toimituksiin erillisille postilennoille. IAU:n mukaan tukitoimilla ei toteutuessaan ole vaikutuksia matkustajien, heidän matkatavaroidensa, rahdin tai ulkomailta saapuvan postin liikkumiseen.  

AKT:n ja IAU:n lisäksi vielä muiltakin liitoilta odotetaan ilmoituksia tukitoimista Postin työkiistassa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme