Mainos
Mainos

Lehdenjakaja löytyi kuolleena merestä

Lehdenjakaja on löytynyt kuolleena merestä Vaasassa varhain tänä aamuna.

Hätäkeskus sai ilmoituksen hieman kello kuuden jälkeen, että lehdenjakajan polkupyörä sekä polkupyöräkypärä oli löydetty merestä läheltä rantaa.

Pelastuslaitoksen sukeltaja löysi noin 30-vuotiaan miehen meren pohjasta, muutaman metrin päässä rannasta. Elvytystoimista huolimatta mies menehtyi.

Poliisin selvityksen mukaan kuolleena löydetty mies oli ollut aamulla työvuorossaan jakamassa postia. Hän oli lopettanut työvuoronsa aamulla kello kuusi ja ollut mahdollisesti menossa kotiinsa Wolffintien pyörätietä.

Poliisin teknisen tutkinnan perusteella pyöräilijä oli ajautunut viistosti oikealle ja siitä edelleen mereen. Paikassa ranta on jyrkkä, ja veden syvyys lähellä rantaa on 1,5 - 2 metriä.

Tapauksessa ei ole ollut muita osapuolia. Asian selvittäminen jatkuu ja miehelle suoritetaan oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus kuolemansyyn selvittämiseksi.

Tapausta tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme