Mainos
Mainos

Postinjakelu yli 75-vuotiaille heikkenee

Itella supistaa yli 75-vuotiaiden postinjakelun palveluja.Yhtiö tulkitsee ohjeita jatkossa niin, että yli 75-vuotiaista vain liikuntaesteiset saavat postin huoneistokohtaiseen postiluukkuun tai sen puuttuessa asunnon läheisyydessä sijaitsevaan postilaatikkoon.

Itella katsoo, että muiden kuin liikuntaesteisten 75 vuotta täyttäneiden oikeus poikkeavaan postinjakeluun rajoittuu postin saamiseen tontin rajalle.

"Täyttää postipalvelulain velvoitteet"

Viestintäviraston mukaan Itellan linjaus ei noudata Viestintäviraston antamaa ohjetta, mutta täyttää postipalvelulain velvoitteet. Postipalvelulaki ei sisällä säännöksiä yli 75-vuotiaiden postinjakelusta.

Viestintävirasto kuitenkin pitää valitettavana, ettei Itella enää noudata jakeluohjeessa sovittuja menettelytapoja. Viraston mukaan Itellan uusi toimintatapa heikentää selvästi joidenkin 75 vuotta täyttäneiden postipalveluja.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot