Mainos
Mainos

Postinkulku palaamassa normaaliksi, sumaa puretaan loppuviikko

Postinkulku on palaamassa normaaliksi ulosmarssien aiheuttamien ongelmien jälkeen. Ulosmarssien aiheuttama postisuma puretaan Postin mukaan loppuviikon aikana.

Postin mukaan työntekijöitä on yhä poissa töistä osassa Espoon, Turun ja ja Kuopion alueita. Poissa töistä on jakelun työntekijöitä. Näillä alueilla postin kulku viivästyy.

Viive koskee päiväjakelussa jaettavia kirjeitä, aikakausi-, sanoma- ja ilmaisjakelulehtiä, mainoksia sekä paketteja. Muut Postin palvelut toimivat normaalisti.

Postinkulku on takkuillut siitä lähtien kun postialan työehtosopimuksen voimassaolo päättyi viikonloppuna.

Posti- ja logistiikka-alan unioni Pau on uhannut käynnistää laajat työtaistelutoimet. Liittovaltuusto käsittelee toimien aloittamista tänään.

Liitto kehottaa työntekijöitä pidättäytymään ulosmarsseista ennen laajojen työtaistelujen aloittamista. Postin työntekijät ovat marssineet tällä viikolla ulos työpaikoiltaan, koska Posti palkkasi SOLin vuokratyöntekijöitä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme