Mainos
Mainos

Potilaat järkyttyneitä reumasairaalan kohtalosta

Potilaat ovat järkyttyneitä Heinolan Reumasairaalan konkurssiuutisesta. Sairaalan säilyttämisen puolesta järjestetään iltapäivällä mielenosoitus Helsingin eduskuntatalolla. Osa reumaatikoista jättää myös vetoomuksen sairaalan säilyttämisen puolesta.

Reumapotilaat ovat pettyineitä päätökseen Reumasairaalan lakkauttamisesta. Monet perheet pelkäävät saamansa hoidon huonontuvan merkittävästi sairaalan lakkauttamisen myötä.

Reumaatikot ryhtyivät viimeviikkoisen Reuman sairaalan konkurssiuutisen jälkeen järjestämään mielenilmausta ripeästi, sillä he ovat tilanteen vuoksi erittäin järkyttyneitä. Hoidon tulevaisuus huolestuttaa, ja leikkauksia on jo jouduttu perumaan.

Reumasairaalassa on kamppailtu viisi vuotta sairaalan säilymisen puolesta. Taloutta ovat kurittaneet muun muassa hoidettavien vähentyminen ja kilpailutukseen liittyvät seikat.

Huhtikuun puolivälissä sairaalasta jää työttömäksi noin 280 ihmistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme