Mainos
Mainos

Potkut saanut Tervala: Miksi ei varoitettu ensin?

Liikenneviraston eroamaan pakotettu pääjohtaja Juhani Tervala arvostelee liikenneministeri Merja Kyllöstä (vas.) liian hätiköidystä päätöksestä.

Tervala ihmettelee, miksei ensin annettu varoitusta tai kirjallista huomautusta, jos hänen on katsottu tehneen jotakin väärää. Itse hän ei koe syyllistyneensä mihinkään rikokseen.

Tervala kertoo päätyneensä pyytämään itse eroa sen vuoksi, että liikenneministerillä oli muun hallituksen tuki hänen erottamiselleen. Tämä oli syy, miksi hän ei lähtenyt taistelemaan paikastaan.

Tervala on selvittänyt eroonsa johtaneita syitä eduskunnan valtiovarainvaliokunnan liikennejaostolle, mutta hän ei halua tarkemmin kertoa julkisesti keskusteluista.

Myös jaostoa johtava Kari Rajamäki (sd.) oli haluton kertomaan, mitä uutta tietoa he olivat saaneet. Rajamäki on kuitenkin huolestunut pitkälle suunniteltujen tiehankkeiden viivästymisestä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme