Mainos
Mainos

Presidentti Halonen äänesti jo

Tasavallan presidentti Tarja Halonen ja hänen puolisonsa, professori Pentti Arajärvi äänestivät tänään ennakkoon Helsingin kaupungintalolla.

Halonen todisti henkilöllisyytensä, nuoli kirjekuoren kiinni ja kiitteli vaalivirkailijoita. Äänestämisen jälkeen hän kehotti muitakin käyttämään äänioikeuttaan.

- Menkää nyt ihmeessä äänestämään ainakin ensimmäisellä kierroksella. Kun ei tiedä, tuleeko toista kierrosta, se on nyt käytettävä äänioikeutta, Halonen totesi.

Käynnissä olevaa vaalitaistoa Halonen kommentoi näin:

- Ehdokkaiden pitäisi uskaltaa sanoa reilusti omat mielipiteensä ja olla aidosti oma itsensä, jotta äänestäjillä on mahdollisuus valita aito tuote, on se sitten kuka tahansa heistä.

Ennakkoon äänestäneitä on nyt jo yli miljoona. Alkuiltaan mennessä äänestysprosentti on noussut 25,1:een. Tämä on enemmän kuin kuusi vuotta sitten ennen viimeistä ennakkoäänestyspäivää.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme