Mainos
Mainos

Presidentti Halonen avasi valtiopäivät

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on avannut vaalikauden viimeiset valtiopäivät eduskunnassa.

Puheessaan presidentti Halonen nosti esille kansalaisten perusoikeuksien tärkeyden. Halonen puuttui puheessaan mm. naisten ja ulkomaalaisten asemaan Suomessa. Maahanmuuttajien osalta Halonen sanoi, että Suomessa pitää panostaa kielenopettamiseen, jotta maahanmuuttajat työllistyvät paremmin.
Halonen puhui myös naisten asemasta ja sanoi, että naisiin kohdistuvaa väkivaltaa pitää yrittää ehkäistä ennalta, mm. vaikuttamalla yleiseen arvoilmastoon.

Halonen puhui myös Suomen puolustuspolitiikasta ja sanoi, että Suomen turvallisuuspolitiikan muutostarpeita pitää seurata, mutta tällä hetkellä maallamme on hyvä turvallisuuspoliittinen perusratkaisu. Hän kiitteli myös Suomalaisten rauhanturvaajien työtä ja sanoi, että osallistuminen kansainväliseen toimintaan kehittää puolustusvoimien valmiuksia ja ammattitaitoa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot