Mainos
Mainos

Presidentti Halonen tutkitusti terve

Presidentti Tarja Halosen terveydentila on hyvä. Lääkärien tutkimuksissa ei ole tullut esiin mitään sellaista, mikä vaikuttaisi hänen kykyynsä toimia tasavallan presidenttinä.

Tarja Halonen

Presidentin kanslia julkisti tänään lausunnon presidentin terveydentilasta. Halonen liittyi siten edeltäjiensä tapaan kertoa julkisuuteen terveydentilastaan.

Lausunnon mukaan presidentti Halonen on käynyt terveystarkastuksessa ja siihen liittyvissä tutkimuksissa kuluvan vuoden helmi- ja maaliskuun aikana. Tutkimusten perusteella presidentin terveydentila on todettu hyväksi.

Lausunnon ovat allekirjoittaneet työterveyslääkäri Anita Pienimäki eduskunnan työterveysasemalta sekä yleislääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri Janne Reitala. Presidentin terveydentilan selvittämiseen on osallistunut myös kardiologian ja radiologian erikoislääkäreitä. Ainakin Reitala toimi myös presidentti Martti Ahtisaaren lääkärinä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme