Mainos
Mainos

Presidentti hyväntuulisena IL:lle: Kisailijat ilmoittautukoot vaikka jo vuoden 2024 vaaleihin

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tällä viikolla kiertänyt Lapissa ja Iltalehden mukaan lappilaisten huolenaiheena on ollut talouden ja työttömyyden ohella se, että istuva presidentti ei lähdekään ehdolle vuoden 2018 presidentinvaaleissa.

Sauli Niinistö on luvannut kertoa lähteekö ehdolle presidentinvaaleihin vasta keväällä 2017. Niinistö suhtautuikin huoleen huumorilla.

– No mutta se on huolenaiheista kaikkein pienimpiä, takaan sen, Niinistö naurahtaa Iltalehdelle.

Iltalehti muistuttaa, että viime joulukuussa sen tekemän kyselytutkimuksen mukaan noin kolme miljoonaa suomalaista oli Niinistön jatkokauden kannalla, eli lappilaiset eivät ole yksin toiveineen.

Keskustan Matti Vanhanen on toistaiseksi ainoa, joka on ilmoittautunut presidenttikisaan. Entisen pääministerin aikainen ilmoitus ei Iltalehden mukaan hetkauta Niinistöä. Kysyttäessä toivottaako presidentti kanssakilpailijat mukaan kisaan Niinistöllä on varma vastaus.

– Ei ole väliä, ilmoittautukoot vaikka jo vuoden 2024 vaaleihin, ihan miten kukin haluaa, Niinistö naurahtaa lehdelle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme