Mainos
Mainos

Presidentti Niinistö aloittaa uuden kautensa – julkaisi videon Lennu-koirasta kiitokseksi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö aloittaa toisen toimikautensa tänään torstaina. Niinistö on kiittänyt saamastaan tuesta Facebookissa pariskunnan Lennu-koiran videon kera.

Päivityksessään Sauli Niinistö kertoo Lennun seuranneen tiiviisti vaali-illan ääntenlaskua: "Myöhästynyt kiitos tuestanne! Lennukin seurasi ääntenlaskua ja ilahtui vaalikaranteenin loppumisesta", Niinistö kirjoittaa.

Facebook-päivitys pyöreäsilmäisestä Lennusta ollut suomalaisten mieleen, sillä sitä on katsottu yli 100 000 kertaa ja se on kerännyt yli 400 jakoa.

Niinistö kertoi jo aiemmin Helsingin Sanomissa, että Niinistön puolisoa Jenni Haukiota ei nähty vaalivalvojaisissa, sillä viimeisillään raskaana oleva Haukio vietti illan kotona vanhempiensa seurassa. Niinistö arveli Lennu-koiran valvoneen vaali-iltana Jennin sylissä sohvalla.

Tänään torstaina Niinistön virkaanastujaiset alkavat kello 12 eduskunnassa, ja viralliset juhlallisuudet jatkuvat iltapäivällä myös Presidentinlinnassa.

Tasavallan presidentin kanslia on ilmoittanut, että rouva Jenni Haukio, osallistuu vointinsa mukaan juhlallisuuksiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme