Mainos
Mainos

Presidentti Niinistö vastasi Kekkos-kritiikkiin Ylellä: "Perussuomalaiset on nyt erilainen"

Presidentti Sauli Niinistö sai perussuomalaisten kansanedustajalta Tom Packalénilta tänään kritiikkiä "kekkosmaisesta" toiminnasta. 

Packelen närkästyi siitä, että hänen mielestään Niinistö otti sunnuntaisessa puheessaan kantaa sisäpolitiikkaan ja osoitti kritiikkiä perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon suuntaan.

Packalen jopa sanoi, että ilman Niinistön lausuntoa kokoomus ja keskusta olisivat olleet valmiita jatkamaan hallituksessa perussuomalaisten kanssa.

Niinistö vastasi kritiikkiin Ylen A-studion haastattelussa tänään illalla. 

– Olen tässä yrittänyt päästä eroon Kekkosesta, Niinistö vastasi hieman hirtehisesti. 

Presidentin mukaan perussuomalaiset on nyt hyvin erilainen puolue kuin ennen Jyväskylän viikonlopun puoluekokousta. Tästä kertoo hänen mukaansa selvästi se, että perussuomalaisten istuvat ministerit kokivat nöyryyttävän tappion hävisivät oman puolueensa sisäisessä äänestyksessä. 

– Perussuomalaiset on nyt sisällöltään erilainen. 

Niinistö kuitenkin sanoi, että vielä on liian aikaista arvioida, kuinka paljon perussuomalaisten linja lopulta muuttuu. Hän sanoi toivovansa Suomeen ripeitä vaaleja ja pitävänsä uusia eduskuntavaaleja äärimmäisenä tilanteena. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme