Mainos
Mainos

Presidentti otti kantaa KSML:n haastattelussa piispan epäiltyihin rahasotkuihin: "Koskaan ei saisi haksahtua"

Presidentti Sauli Niinistö on ottanut kantaa Helsingin piispa Teemu Laajasaloon kohdistuneisiin väärinkäytösepäilyihin Keskisuomalaisen haastattelussa.

Niinistö korosti haastattelussa vastuullisuutta yhteisten varojen käytössä.

– Koskaan ei saisi haksahtua ajattelemaan niin, että yhteiset rahat ovat minun käytössäni, vaan päinvastoin, noudattaa niiden suhteen suurempaa huolellisuutta kuin omien rahojensa käytössä, valitsijayhdistyksen presidenttiehdokas Niinistö totesi lehdelle.

Niinistö myös kertoi lehdelle, ettei hän ole koskaan käyttänyt yhteisöltä saamiaan luottokortteja.

– Laskin tässä yhtenä päivänä, että halussani on ollut viisi yhteisön myöntämää luottokorttia: Palloliitosta, kokoomuksesta, eduskunnasta, EIP:stä (Euroopan investointipankki) sekä nyt valtiolta. Koskaan en ole käyttänyt niitä, sillä muutenkin on pärjännyt.

Lehden haastattelussa Niinistö toi myös ilmi "hyvin valitettavina tapauksina" Tullin pääjohtajan Antti Hartikaisenvirkarikossyyteen sekä valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen virkarikostuomion.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme