Mainos
Mainos

Presidenttiehdokkaat tänään tentissä - kuka esittelee koiransa?

Presidenttitaistelu räjähtää tänään kunnolla käyntiin, kun kaikki kahdeksan presidenttiehdokasta kohtaavat kello 20 alkaen Maikkarin studioilla. Tentissä on paljon painavaa asiaa, mutta sen aikana valotetaan myös ehdokkaiden sielunelämää ja arkipuolta. Ketkä touhuavat mieluiten koiransa kanssa ja kuka menee baariin? Se selviää illalla.

Kaksituntisen suoran lähetyksen juontavat toimittajat Eeva Lehtimäki, Mari Haavisto ja Timo Haapala.

Tuttuun tapaan katsojat pääsevät tuomaan omat ajatuksensa reaaliajassa mukaan vaalitenttiin MTV3:n vaalisivujen ja Facebookin kautta.

– Nyt ehdokkailta pitäisi ruveta löytymään paukkuja, sillä tähän mennessä taistelu on ollut todella ponnetonta. Jos joku luulee, että kisa käydään vasta tammikuussa, hän on väärässä, Haapala sanoo.

Haapala uskoo, että ehdokkaiden tunteita kuumentavat erityisesti Euroopan unioniin liittyvät kysymykset, joita on toki tentissä luvassa. Taistelu toiselle kierrokselle pääsemisestä on Haapalan mielestä muuttumassa pikkuhiljaa veriseksi, sillä ennakkosuosikki Sauli Niinistön takana tulevat ehdokkaat ovat hyvin tasaväkisiä.

– Poikkeuksellista taistelussa on myös se, että suuri osa ehdokkaista on niin kokeneita. Nyt vanhemmat valtiomiehet ottavat toisistaan mittaan, toivottavasti säpäkästi.

Taistelu Paavo Arhinmäen (vas.), Eva Biaudet'n (r.), Sari Essayahin (kd.), Pekka Haaviston(vihr.), Paavo Lipposen (sd.), Sauli Niinistön (kok.), Timo Soinin (ps.) ja Paavo Väyrysen (kesk.) välillä lähetetään tänään kello 20-22 MTV3-kanavalla ja Katsomo-palvelussa.

Tenttiä odotellessa kannattaa tehdä mm. Maikkarin vaalikone.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme