Mainos
Mainos

PRH varoittaa: Liikkeellä harhaanjohtavia, laskunnäköisiä tavaramerkkien tarjouskirjeitä

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) varoittaa harhaanjohtavista tavaramerkkien tarjouskirjeistä. Erityisesti tavaramerkkiasiakkaita kehotetaan suhtautumaan varauksella laskunnäköisiin tarjouskirjeisiin.

Liikkeellä olevissa kirjeissä viitataan aitoihin tavaramerkkien rekisteri- ja hakemusnumeroihin, sekä kehotetaan maksamaan esimerkiksi rekisteröinti- ja uudistusmaksu.

PHR kertoo saavansa säännöllisesti yhteydenottoja asiakkailtaan liikkeellä olevista huijauskirjeistä, joissa viitataan aitoihin tavaramerkkien rekisteri- ja hakemusnumeroihin, minkä vuoksi asiakkaat ovat luulleet PRH:n, Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto EUIPO:n tai kansainvälinen henkisen omaisuuden järjestö WIPO:n lähettäneen ne.

Kirjeisiin tulee suhtautua erityisellä huolellisuudella ja muistaa, että jokaisessa PRH:n lähettämässä viestissä lukee selkeästi Patentti- ja rekisterihallitus, Patentti- ja rekisterihallitus muistuttaa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme