Mainos
Mainos

Prisma tyhjennettiin Espoossa pakastealtaan vuodon takia

Espoon Olarissa sijaitseva Prisma jouduttiin tyhjentämään illalla asiakkaista kylmähuoneessa sattuneen vuodon takia.

Vuoto sattui varaston puolella olevassa kylmähuoneessa, johon asiakkailla ei ollut pääsyä. Itse vuotokohta oli kylmähuoneen katolla oleva putki. Varastossa oli kauttaaltaan silmin havaittavaa harmaata kaasumaista kylmäainetta.

Prisma tyhjennettiin asiakkaista ja henkilökunnasta rauhallisesti kassojen kautta ulos. Poliisi otti ulkotilat valvontaan, ettei lisää asiakkaita mennyt sisään. Palokunta tukki vuotavaa putkea puristamalla putken kasaan.

Viisi henkilöä kävi ensihoitopisteellä ja heitä ei tarvinnut lähteä kuljettamaan hoitoon. Hälytyksen tehneet työntekijät tunsivat hieman kurkkuärsytystä.

Kylmähuoneessa oli 1500 kiloa kylmäainetta, josta vain osa pääsi vuotamaan.

Kylmäaine voi suoralla ihokosketuksella saada aikaan palovammaa muistuttavan vamman. Suuret kaasupitoisuudet vaikuttavat tukehduttavasti syrjäyttäessään ilman hapen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot