Mainos
Mainos

Provinssirock keräsi 50 000 festivaalivierasta

Kesän rockfestivaalikausi alkoi kuluneen viikonlopun aikana Seinäjoen Törnävänsaarella, jonne tämänvuotinen Provinssirock houkutteli noin 50 000 festivaalivierasta. Kotimaisten artistien kärkikaarti oli paikalla mm. Ultra Bran, Don Huonojen ja oman ilmoituksensa mukaan viimeistä kesää keikkailevan CMX:n voimin. Ulkomaan vetonaulat tulivat Brittein saarilta, pop-poppoot Suede ja Blur etunenässä.

Helteinen sää suosi festivaalia. Järjestysmiesten mukaan väki käyttäytyi rauhallisesti ja keskittyi nauttimaan auringosta ja musiikista, niin kuin asiaan kuuluu.

Järjestäjillä oli vielä alkuviikosta yllättäviä ongelmia tapahtuman anniskeluoikeuksien suhteen. Tuotevalvontakeskus tulkitsi, että festivaali olisi suunnattu teini-ikäisille, vaikka todellinen osallistujien keski-ikä pyörii kahdenkymmenen kypsemmällä puolella. Luvat kuitenkin järjestyivät viime hetkessä niin, että janoisten täysi-ikäisten ei tarvinnut lähteä festivaalialuetta edemmäksi oluthanojen ääreen.
(MTV3)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme