Mainos
Mainos

PS:n Tynkkyselle Kreikan kolmas paketti olisi rajana hallitustyölle

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei pidä Sebastian Tynkkysen valintaa puolueen kolmanneksi varapuheenjohtajaksi näpäytyksenä puoluejohdolle.

Tynkkynen pitää itse valintaansa kentän näpäytyksenä puolueen johdolle, joka ei ole riittävän eurovastainen.  

Soinin mukaan todellinen näpäytys puoluejohdolle olisi ollut uskottava vastaehdokas puoluejohtajalle ja ensimmäisen tai toisen varapuheenjohtajan vaihtuminen äänestyksissä.  

– EU-politiikasta keskustellaan kentällä selkeästi eniten. On täysin kestämätöntä, että kenttä joutuu ajamaan asiaansa kilpailevan puolueen kansalaisaloitteen avulla, Tynkkynen sanoo.  

Hän viittaa keskustan Paavo Väyrysen kansalaisaloitteeseen, jossa vaaditaan kansanäänestystä Suomen eurojäsenyydestä. Tynkkysen mukaan perussuomalaisten pitää lähteä hallituksesta, jos hallitus ei pakota Kreikan kolmatta tukipakettia Euroopan kriisirahaston EVM:n hätätilamenettelyyn.  

– On uutta, että meidän puolueessa käydään linjakeskustelua. Soinilla on tarve puhua siitä, että kukaan ei ole puolueesta lähdössä, Tynkkynen arvioi.  
Soini varoitteli lauantain linjapuheessaan puolueen mahdollisen hajaannuksen vaaroista.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme