Mainos
Mainos

PS:n Tynkkysen eropuheille tuomio: "Pelkkä julkisuustemppu"

Perussuomalaisten kansanedustaja Kaj Turunen ei pidä puolueen kolmannen varapuheenjohtajan Sebastian Tynkkysen puheita kovin uskottavina.

– Vaikuttaa julkisuustempulta, jossa ei ole harkittu asiaa ihan loppuun asti, Turunen sanoo.

Eduskunnan talousvaliokuntaa johtava Turunen muistuttaa, että perussuomalaiset vetävät hallituksessa huomattavasti tiukempaa maahanmuuttolinjaa kuin oppositiopuolueet.

– Esimerkiksi SDP:n ja RKP:n linja on paljon liberaalimpi tässä asiassa. Perussuomalaisten lähtö hallituksesta johtaisi ainoastaan leväperäisempään maahanmuuttopolitiikkaan, Turunen huomauttaa.

Kansanedustaja Kaj Turunen lisää, että asia on puoluehallituksen käsissä. Tynkkysen mielestä on tarpeen arvioida, voiko perussuomalaiset jatkaa hallituksessa, koska hallituskumppanit ovat laiminlyöneet puolueiden yhdessä sopimaa ohjelmaa.  

Tynkkysen kanssa samalla linjalla ovat puoluehallituksen jäsenet Aleksi Hernesniemi ja Terhi Kiemunki. Perussuomalaisten puoluehallituksessa on yhteensä 13 jäsentä.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme