Mainos
Mainos

PS-Nuorten puheenjohtaja vaatii suoraa puhetta: "Sano aina, mitä mieltä olet rasismista"

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen kirjoittaa blogissaan suorin sanoin rasisimin olevan vaarallinen aihe maahanmuuttokriittisille. 

Tynkkynen kritisoi, että nykyisessä ilmapiirissä vihamielisyys ja vihapuhe maahanmuuttajia kohtaan on nostanut niin paljon päätään, että maahanmuuttokriittiset eivät välttämättä enää uskalla avata suutaan.

Tynkkynen ihmetteleekin, miksi vihapuheesta on tullut yleisesti hyväksyttyä.

– Tämä törkypuheiden sakki vaikuttaa isolta ja he luovat sitä mielikuvaa, että heidän tapansa puhua on sitä normaalia maahanmuuttokriittisyyttä. Todellisuudessa he ovat kokonaisuuteen nähden kohtalaisen pieni porukka, joka toimii aktiivisesti ja useammilla eri foorumeilla, Tynkkynen kritisoi ja muistuttaa, ettei tätä porukkaa saa pelätä.

Tynkkynen oli puhumassa samasta asiasta sekä katupartioista eilisessä MTV:n suorassa keskustelussa.

Tynkkynen kirjoittaa blogissaan, että on joutunut itsekin vihapostin kohteeksi sen jälkeen, kun kertoi ettei tue ulkomaalaisiin keskittyviä vihasivustoja.

Hän painottaakin blogissaan, että rasismia ei voi tukea.

– Olen käynyt useita keskusteluja itseni kaltaisesti ajattelevien ihmisten kanssa (jotka haluaisivat muuttaa nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa) ja moni heistä pelkää irtisanoutua poliitikkojen rasistista ulostuloista, kirjoituksista tai vihasivustoista. Osa sanoo, että turha heitä on provosoida ja toiset taas, että eivät halua menettää äänestäjiään. Osa ei uskalla kritisoida edes natseja. Tätä kutsutaan kaupankäynniksi omantunnon kanssa, hän kirjoittaa. 

Lue Tynkkysen blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.


 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme