Mainos
Mainos

PT ja STTK eri linjoilla verokevennyksistä

Palvelutyönantajien ja STTK:n johtohahmot ovat selvästi eri linjoilla veronkevennyksistä.

Palvelutyönantajien toimitusjohtaja Arto Ojala ilmoittaa kummeksuvansa STTK:n puheenjohtajan Mikko Mäenpään näkemystä, jonka mukaan verotuksen keventäminen uhkaa jo julkisia palveluita. -Tuollaiset puheet on pantava hellekesän piikkiin. Viime vuonna julkisen sektorin työntekijämäärä kasvoi enemmän kuin yksityisissä palveluissa, Ojala sanoo.

Mäenpää vaati viime viikolla poliittisilta päättäjiltä kykyä kantaa vastuuta veronalennusratkaisuistaan. -Jos helppoheikkimäisesti vaaditaan veroja alas, poliitikkojen on kannettava vastuu palvelujen mahdollisesta rapautumisesta ja koko hyvinvointiyhteiskunnan alasajosta, Mäenpää sanoi työmarkkinaseminaarissa.

Ojalan mukaan taas hallituksen tavoite 100 000 uudesta työpaikasta jää saavuttamatta, jos verotusta ja työnantajamaksuja ei alenneta määrätietoisesti.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot