Mainos
Mainos

Puhdistus-elokuva sai tunteikkaan ensi-illan

Puhdistus-elokuvan maailmanensi-ilta nähtiin Tallinnassa myöhään eilisiltana juhlavien sanojen saattelemana. Sofi Oksasen Puhdistus-romaanin valkokankaalle ohjannut Antti J. Jokinen piti tunteikkaan puheenvuoron ennen elokuvan alkua.

-Elokuvaa tehdessä monta kertaa kun katsoi kameran monitoreitten läpi tuntui siltä, että ikään kuin katsoi oikeaa elämää. Se muuttui todeksi yhtäkkiä. En ole aikaisemmin kokenut sitä urallani, ja se oli koskettava kokemus. Toivottavasti se välittyy myös elokuvassa, Jokinen sanoi.

Raikuvien suosionosoitusten saattelemana yleisön eteen astui myös kirjailija Oksanen. Hän vietti jo aiemmin uuden kirjansa Kun kyyhkyset katosivat julkaisujuhlaa.

-Olen mielissäni elokuvan näyttelijävalinnoista, näyttelijät tekevät huikeaa työtä. Ohjaajalla on erinomainen visuaalinen silmä, puhumattakaan elokuvan musiikista, Viktoria Mullova on hieno oivallus tähän, Oksanen kiitteli.

Elokuvan näyttelijöistä paikalla olivat muun muassa Laura Birn, Krista Kosonen, Peter Franzén, Tommi Korpela, Liisi Tandefelt ja Amanda Pilke.

(MTV3 - STT)

Katso Petteri Savolaisen juttu (Huomenta Suomi 31.8.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme