Mainos
Mainos

Puheenjohtaja Bjarne Kallis pyrkii jatkokaudelle

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Bjarne Kallis asettuu ehdolle jatkamaan puolueen puheenjohtajana. Kallis ilmoitti Helsingissä tänään kokoontuneelle kristillisdemokraattien puoluehallitukselle, että hän on käytettävissä jatkamaan tehtävässään. Kallis ilmoitti kuitenkin samalla, että hän toivoo itsensä lisäksi muitakin ehdokkaita puheenjohtajaksi.

-Kahdeksan vuotta samalla puheenjohtajalla lisää riskiä, että puolueen poliittinen identiteetti ja linja alkaa määräytyä liian pitkälle puheenjohtajan identiteetin ja linjan mukaiseksi. -En väitä, että puolueessamme olisi näin tapahtunut. Olisi silti puolueen kannalta hyvä jos ne ryhmät jotka eivät kaikilta osin ole tyytyväisiä puolueen kehitykseen ja toimintaan, saisivat edes kerran kahdeksassa vuodessa tätä tahtoaan osoittaa. Tämä tapahtuisi parhaiten puheenjohtajan valinnan yhteydessä, Kallis muotoili.

Hän kertoo yrittäneensä pitkin kevättä järjestää tällaista mahdollisuutta lykkäämällä vastausta siihen, asettuuko hän edelleen ehdolle puheenjohtajaksi.

-Vilpitön toiveeni on ollut ja on edelleen, että puheenjohtajaehdokkaita ilmoittautuisi, vuodesta 1995 kristillisdemokraatteja eli entistä kristillistä liittoa johtanut Kallis ilmoitti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme