Mainos
Mainos

Puheista kovaa kritiikkiä - kirkkoasiat halutaan pois Räsäseltä

Sisäministeri Päivi Räsäsen puheet (kd.) ovat synnyttäneet voimakasta arvostelua. Monet tahot haluavat Räsäsen luopuvan kirkollisasioiden vastuista.

Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) moittii Räsästä uskonnon valjastamisesta politiikanteon välineeksi.

– Hän ei kykene pitämään erillään oman uskonlahkonsa asioita valtioneuvoston jäsenen tehtävistä. Tällaista vahinkoa aiheutettuaan ministerin pitäisi ymmärtää harkita eroa kirkollisasioiden hoidosta, Anttila arvostelee tämänpäiväisessä Forssan lehdessä.

Eilen illalla kokoomuksen kansanedustaja Lasse Männistö ja puoluevaltuuston puheenjohtaja Laura Räty vaativat niin ikään kirkollisasioita pois Räsäseltä. He perustelivat kantaansa sillä, että moni on eronnut kirkosta Räsäsen aiheuttamien toistuvien kohujen takia.

Räsänen sanoi puheessaan Kansanlähetyspäivillä, että kristitty joutuu miettimään jopa toimimista vastoin lakia, jos laki on ristiriidassa Raamatun opetusten kanssa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme