Mainos
Mainos

Puhelin syttyi kuudesluokkalaisen taskussa kesken oppitunnin – virta oli kytketty pois päältä

Vantaalaisen koulun kuudennen luokan oppilaiden liikuntatunti sai erikoisen käänteen, kun oppilaan taskussa ollut Samsung-merkkinen puhelin syttyi eilen palamaan itsestään.

Vaaratilanne huomattiin, kun oppilaan mukana ollut puhelin alkoi savuta. Samsung Galaxy J5 -mallinen puhelin syttyi tuleen siitä huolimatta, että puhelimen virta oli kytketty oppitunnin ajaksi pois.

Koulun rehtori kertoo, kukaan paikalla olleista ei vahingoittunut tilanteessa.

 – Puhelin oli oppilaan hupparin taskussa ja sieltä oli tullut savua. Siinä oli toimittu nopeasti ja puhelin oli heitetty maahan, eikä se ollut aiheuttanut kenellekään minkäänlaista vahinkoa. Kuvat kuitenkin kertovat, missä kunnossa puhelin oli.

Koulu on pyytänyt Vantaan kaupungilta linjausta siitä, miten puhelinten tuomiseen ja käyttöön tulisi kouluissa suhtautua.

Rovaniemellä sijaitseva kauppakeskus Revontuli jouduttiin evakuoimaan eilen sen jälkeen, kun kännyköiden huoltoliikkeessä räjähtänyt tabletin akku alkoi savuta. 

Kännykät voivat aiheuttaa vaaratilanteita myös toisella tavalla, aiheuttamalla häiriöitä tarkkaavaisuuteen:


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme