Mainos
Mainos

Puhemies Lohela Teuvo Hakkaraisen tilanteesta: Jos et itse hae apua, mitä minä voin tehdä?

Eduskunnan puhemies Maria Lohela (sin.) sanoo, että hänen antamansa huomautus perussuomalaisten kansanedustajalle Teuvo Hakkaraiselle on tässä tilanteessa järein keino, joka hänellä on puhemiehenä käytössä.

Viime viikolla Hakkarainen kävi humalassa käsiksi kansanedustaja Veera Ruohoon (kok.). Kansanedustaja Päivi Räsänen (kd.) puolestaan kertoi Ilta-Sanomille Hakkaraisen käyneen häneen käsiksi vuosi sitten.

Lohela kertoo keskustelleensa Hakkaraisen kanssa useita kertoja hänen alkoholinkäytöstään ja käyttäytymisestään.

– Eduskunnan työterveyshuolto on todella hyvä. Täällä yritetään auttaa ihmisiä silloin, kun heillä on vaikeaa. Aina yritetään. Mutta jos sinä et, kun sinulla on vaikeaa, itse hyväksy sitä tilannetta ja lähde apua hakemaan, niin mitä minä voin tehdä, pohtii Lohela.

Lohela sanoo, että aikanaan perussuomalaisissa oli vallalla ymmärtäväinen suhtautuminen Hakkaraisen toimintaan. Hän korostaa suhtautuvansa itse erittäin vakavasti alkoholismiin ja siihen liittyviin haittoihin.

– Minä tiedän siitä asiasta (alkoholismista) paljon. Se on vakava ongelma ja minä en sitä vähättele, sanoo Lohela.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme