Mainos
Mainos

Puhetaidon kouluttaja: Rinne otti MTV:n vaalitentin varman päälle

SDP:n tuore puheenjohtaja Antti Rinne otti ensimmäisen vaalitenttinsä varovaisesti, arvioi puhetaidon kouluttaja Juhana Torkki STT:lle. 

Torkin mukaan varman päälle otetusta esiintymisestä oli nähtävissä persoonallisia piirteitä, kuten tiukka pokeri ja äärimmäinen itsevarmuus. 

– Tätä on sanottu hänen tulikokeekseen, mutta ei hän vielä oikein päässyt tuleen, Torkki sanoo. 

Hän arvioi, että Rinteellä oli tentissä tuoreutensa lisäksi ongelmana se, ettei hän löytänyt paikkaansa hallituksen ja opposition välissä.  

– Hän ei voinut lähteä puolustamaan hallitusta, muttei myöskään mukaan opposition hyökkäyksiin. 

Torkki kuitenkin uskoo, että Rinteestä tulee taitava ja vahva televisioesiintyjä, kunhan hän pääsee vauhtiin.  

Varman päälle otetusta esiintymisestä oli Torkin mukaan nähtävissä persoonallisia piirteitä, kuten äärimmäinen itsevarmuus ja tiukka pokeri. Hän vertaa Rinteen nöyristelemättömyyttä Paavo Lipposeen

Rinteen puhetyyliä puhetaidon kouluttaja kuvaa jätkämäiseksi ja suoraviivaiseksi. Hän pitää Rinnettä "kovistyyppinä", joka ei näytä tunteitaan eikä herkistele. 

– Politiikassa on nyt muotia pehmeys. Ajatellaan vaikka Sipilää ja Kataista, jotka ovat pehmeitä, inhimillisiä ja jopa tunteikkaita. Nyt tuli taas uudenlainen hahmo mukaan.

MTV:n puheenjohtajatentti nähdään tänään MTV3-kanavalla kello 20.30 alkaen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme