Mainos
Mainos

Vanha koulu tuhoutui Karkkilassa – pelastuslaitos sai pelastettua lähirakennukset ja metsän

Uudellamaalla Karkkilassa Siikalantiellä sijaitseva vanha koulurakennus tuhoutui korjauskelvottomaksi suuressa tulipalossa lauantain vastaisena yönä.

Pelastuslaitoksen mukaan palossa ei aiheutunut henkilövahinkoja. Hätäkeskus sai ilmoituksen palosta puoli yhdentoista jälkeen perjantai-iltana.  

Tuli uhkasi aluksi levitä naapurirakennuksiin ja metsään, mutta palo saatiin rajattua syttyneeseen rakennukseen. Paikalla oli 15 pelastuslaitosten yksikköä.  

Pelastuslaitoksen mukaan 1900-luvulla rakennettu 400-neliöinen puurakennus on ollut 1970-luvulta asti yksityiskäytössä. Palon syttymishetkellä rakennus toimi varastona.   

Pelastuslaitoksen mukaan palo sai todennäköisesti alkunsa autotallista, jossa oli ollut auto latauksessa. Päivystävän palomestarin mukaan rakennuksessa ei ollut muita sähkölähteitä.  

Palokunnan tullessa paikalle rakennuksen katto oli sortunut ja itse rakennus oli täyden palon vaiheessa. Palo uhkasi levitä myös naapurirakennuksiin ja metsään.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme