Mainos
Mainos

Pullotevesiä myyntikieltoon

Elintarvikevirasto on asettanut pullotettuja vesiä myyntikieltoon. Myyntikietoon joutuu Suomen Lähdevesi Oy:n President vesi ja Kuohun Kirkas Terveysvesi OY:n Euro Lähdevesi. Myyntikielto johtuu vesien laatu- ja pakkausmerkintävirheistä.

President-vedessä todettiin mm. mutamainen sivuhaju.Euro Lähdevedestä todettiin polttoöljyn hajua ja makua, jonka on oletettu johtuvan kanistereissa käytetyistä korkeista. Euro-vettä oli lisäksi pakattu muualla, kuin mitä etiketissä sanottiin. Myös molempien vesien pakkausmerkinnöissä olevat erätunnukset olivat virheellisiä.

Myyntikieltoon asetettujen pakattujen vesien tunnistetiedot:

President, parasta ennen 12/2002, pakkauskoko 1 litra, pakkaaja Suomen Lähdevesi Oy
Euro Lähdevesi, parasta ennen 30.12.2004, pakkauskoot 10, 5 ja 2 litraa, pakkaaja pakkausmerkinnöistä poiketen Kuohun Kirkas Terveysvesi Oy
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot