Mainos
Mainos

Puolan presidentin vierailu sotkee liikennettä Helsingissä

Puolan presidentin Lech Kaczynskin vierailu haittaa liikennettä Helsingissä.

Vierailun vastaanottoseremoniat järjestetään huomenna kello 10 Presidentinlinnan edustalla. Liikenne katkaistaan linnan edustalta noin kello 9.40-10.15. Poliisi kehottaa autoilijoita välttämään liikkumista Kauppatorin suunnalla seremonioiden aikana.

Pohjoisesplanadi on suljettu kokonaan muulta liikenteeltä Presidentinlinnan ja Eteläsataman välillä muutaman minuutin ajan, kun autosaattue saapuu paikalle. Samoin liikenne Etelärannasta ja Eteläesplanadilta Katajanokan tai Pohjoisrannan suuntaan on estetty vastaanottoseremonioiden ajaksi.

Kaikki Katajanokalta tuleva liikenne ohjataan Kanavakadun sillan kautta Pohjoisrantaan. Liikenne Pohjoisrannasta Etelärantaan tai Mannerheimintien suuntaan ohjataan Aleksanterinkadun ja Unioninkadun kautta. Katajanokalle on mahdollista päästä vain Pohjoisrannasta tai muualta Kruununhaan suunnasta.

Autoilijoiden kannattaa varautua Helsingin keskustassa vierailun aikana lyhyisiin liikennekatkoksiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme