Mainos
Mainos

Puolangalla uhkaava tulipalo

Myöhään eilen syttyi Puolangalla vastaanottoasuntola tuleen. Palomestari Risto Mannisen mukaan parikymmentä palomiestä jatkaa raivaustöitä pitkälle aamuun. Tulipalossa on tuhoutunut kokonaan noin puolet kuuden asunnon rivitalosta. Asuntolaan sosiaalisin perustein sijoitetut asukkaat eivät ole loukkaantuneet, eikä palo ole myöskään vaatinut ihmisuhreja.

Puolanka

Puolangan kunnan vastaanottoasuntolana toimivassa rivitalossa syttyi uhkaava tulipalo Puolangalla myöhään eilen. Sammustyöt jatkuivat kiivaana vielä perjantain vaihtuessa lauantaiksi. Puolangan palokunnan mukaan palo ei ole vaatinut uhreja, vaan kaikki asuntolan asukkaat pääsivät nopeasti asuntolasta ulos. Sammutustöihin hälytettiin palokunnan yksiköitä Puolangalta ja naapurikunnista. Kajaanin aluehälytyskeskus sai tiedon palosta hieman ennen iltakymmentä. Kuuden huoneiston asuntolaan on majoitettu asukkaat sosiaalisin perustein.

Tahallaan sytytetty

Poliisin mukaan palo on tahallaan sytytetty, ja vahinkojen suuruuden vuoksi puhutaan "törkeästä tuhotyöstä". -Olemme ottaneet epäiltyinä kiinni kaksi miestä, ja alustavien tietojen mukaan toinen heistä on sytyttäjä, ylikonstaapeli Antti Ervasti Puolangan poliisista kertoi palopaikalta myöhään eilen. Ervastin mukaan syynä palon sytyttämiseen on ollut kahden miehen jo useamman viikon jatkunut ryyppyputki ja sitä seurannut riita. Riidan päätteeksi toinen miehistä oli jäänyt huoneistoon yksin ja sytyttänyt suutuspäissään tavaransa palamaan.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot