Mainos
Mainos

Puoluesihteeri: Katainen rohkea ja kannustava

MTV:n uutisten eilen julkaisemassa kyselyssä 70 prosenttia kokoomuksen piirihallituksen jäsenistä oli sitä mieltä, että puolueen puheenjohtaja Jyrki Katainen on onnistunut työssään erittäin hyvin. Tyydyttävän arvosanan antaisi vain prosentti vastaajista.

Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen sanoo MTV:n Huomenta Suomessa, että Kataisen suosiossa on kyse hänen persoonastaan ja kyvystään johtaa puoluetta.

- Hän tapansa johtaa on samaan aikaan sekä hyvin rohkea että keskusteluun ja kuunteluun kannustava. Kokoomus on löytänyt itselleen sopivan tavan tehdä politiikkaa.

Puoluesihteeri Tujunen sanoo, että Ilkka Kanervan eroamiseen johtaneet tapahtumat olivat monella tapaa vaikeita.

- Katainen teki silloin päätöksen, johon hän sisimmässään uskoi. Vaikuttaa siltä, että moni kokoomuksen kenttäväestä on ollut samaa mieltä hänen kanssaan.

Tujunen korostaa, että Kataisen suosio perustuu kuitenkin vuosikausien nöyrään ja ahkeraan työntekoon.

Viimeisten gallupien mukaan Suomi oikeistolaistuu.

Puoluesihteeri Tujunen ei kuitenkaan allekirjoittaisi väitettä isosta yhteiskunnallisesta liikkeestä.

- Kyse on siitä, että tällä hetkellä kaikki hallituspohjat ovat varteenotettavia vaihtoehtoja. Sinivihreä hallitus on ottanut paikkansa suomalaisessa hallituspohjassa, hän sanoo.

- Kokoomus lupasi viime vaaleissa suomalaisille toivoa. Lähdemme siitä, että toivoa on, jos on uskoa tulevaisuuteen. Sitä taas syntyy, jos politiikot tekevät työnsä hyvin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme