Mainos
Mainos

Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja: "Moni ministeri on pienemmästäkin eronnut"

Puolustusministeri Stefan Wallin (rkp) myöntää, että hän on antanut poliittista ohjeistusta puolustusvoimauudistusta koskien.

Nyt kun asia ilmaistaan näin, miltä tämä kuulostaa, puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö (ps)?

- Ei tämä varmaan kenellekään yllätyksenä tullut, hyvä että ministeri myöntää että on puhunut muunneltua totuutta.

Onko hän siis valehdellut?

- Kyllä näin on tulkittavissa että hän on puhunut vastoin parempaa tietoa.

Mitä varuskuntien lakkautuspäätöksille olisi enää tehtävissä?

- Me olemme vastustaneet johdonmukaisesti kaikkien varuskuntien lakkauttamista. Olemme ihmetelleet tässä puolustusvoimauudistuksessa, että Dragsvik ei ollut lakkautettavien listassa.

Mikä on oikea johtopäätös tässä tilanteessa, kyseessä ei ole kuitenkaan suoranainen virhe?

- Perussuomalaisten mielestä ministeri Wallinin uskottavuus on tätä myötä mennyttä. Meidän eduskuntaryhmämme otti tähän tänään kantaa ja toivomme, että ministeri vetäisi tästä itse johtopäätöksensä.

- Jäämme odottamaan Wallinin reaktiota, mutta sen voin sanoa, että aika monessa maassa ministeri on pienemmästäkin eronnut.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot