Mainos
Mainos

Puolustusvoimat aikoo olla yhteydessä Newsweek-lehteen kirjeartikkelista

Amerikkalaisen Newsweek-lehden artikkeli Suomen reserviläiskirjeestä on herättänyt hämmennystä. Newsweek otsikoi, että Suomen puolustusvoimat valmistelisi 900 000 hengen reserviläisjoukkoa kriisitilannetta varten.

Puolustusvoimien viestintäjohtajan, eversti Mika Kalliomaan mukaan Newsweek-lehteen ollaan yhteyksissä kirjeen lähettämisen perusteluista. Kalliomaa korostaa, että reserviläiskirjeen lähettäminen ei liity turvallisuuspolittiseen tilanteeseen tai viime aikojen sotilaallisiin toimiin.

– Puolustusvoimauudistuksen jälkeen, kun meillä on uudet sodanajan kokoonpanot ja myöskin meidän organisaatiossa aluetoimistot, jotka reserviläisiin yhteyttä pitää, niin nyt meille on tullut tilaisuus lähettää kirje kaikille reserviläisille, sanoo Kalliomaa MTV Uutisille.

Kalliomaa kertoo, että kirjeen lähettämistä on suunniteltu jo vuosien ajan.

Newsweek oli haastatellut juttuunsa kahta suomalaista Venäjän tukijaa.

– Meille on harmillista se, että puolustusvoimien asiantuntijuutta ei ole siinä artikkelissa ainakaan kommenttien antajana käytetty, sanoo puolustusvoimien viestintäjohtaja Mika Kalliomaa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot