Mainos
Mainos

Puolustusvoimat vaitonainen Tuomiojan ripityksestä

Puolustusvoimat on hyvin vaitonainen ulkoministeri Erkki Tuomiojan ja strategianlaitoksen johtajan Torsti Sirénin linjaerosta syntyneestä kiistasta.

Tiedotuspäällikkö Eero Karhuvaara kieltäytyy kommentoimasta miesten julkista sanallista mittelöä.

– En ota mitään kantaa eikä Puolustusvoimat ota mitään kantaa tähän. Keskustelu on käyty Facebookissa ja se on käsittääkseni nyt ohi, Karhuvaara toteaa MTV Uutisille.

Siitä, onko Siréniä Puolustusvoimien taholta ohjeistettu lopettamaan väittely vai onko Sirénin osalta no comments -kuittaukseen päättynyt keskustelu ollut oma-aloitteista, ei Karhuvaaralla ole tietoa. 

Tuomiojan ja Sirénin väittely alkoi jo viime viikolla Sirénin Fennovoima-hankkeen arvostelusta. Tuomioja moitti Iltalehdessä Sirénin sanomisia virassa olevalle sotilaalle sopimattomaksi. Tällä viikolla kiista on jatkunut Atte Kalevan Facebook-seinällä, missä Tuomioja muun muassa kehotti Siréniä vaihtamaan alaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme