Mainos
Mainos

Putinilla ja Vanhasella vaisut neuvottelut

Suomen ja Venäjän pääministerit ovat pitäneet kahdenväliset neuvottelunsa. Ennen neuvottelua he tapasivat median edustajia, mutta tapaaminen oli erittäin hiljainen. Tila oli täynnä toimittajia ja kuvaajia, jotka olivat valmiina kuuntelemaan pääministerien keskustelua, mutta loppujen lopuksi keskustelua ei tullutkaan. Pääministerit ainoastaan kättelivät. Median lähdettyä he jäivät pitämään kahdenvälistä palaveriaan, sanomatta lähes sanaakaan lehdistölle.

Hämmennys alkoi itse asiassa jo ennen ministerien saapumista, sillä tilassa istui median saapuessa ainoastaan ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen. Hieman myöhemmin paikalle saapuivat kummankin maiden delegaatio sekä Vladimir Putin ja Matti Vanhanen.

Pääministerien kahdenvälisen keskustelun jälkeen oli jälleen aika astua lehdistön eteen. Putin ja Vanhanen kertoivat keskustelleensa paljon talousasioista sekä Suomen ja Venäjän välisestä kaupasta. Putin kiitteli moneen kertaan kutsusta tulla Suomeen.

- Ei tällä kertaa ihan uutisia ole kerrottavana, Vanhanen totesi oman puheenvuoronsa päätteeksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme