Mainos
Mainos

Putkirikosta haittaa liikenteelle Helsingin Kaisaniemessä iltaan asti

Putkirikon aiheuttama liikennesuma Helsingin Kaisaniemessä saadaan purettua alkuillasta, kertoo HSY Vesi. Keskustaan johtavat kaistat avataan kello 19 sen jälkeen kun uudet asfalttipinnat ovat jäähtyneet.

Eilen illalla hajonneen putken korjaustyöt saatiin valmiiksi aamupäivällä. Päivän mittaan liikenne on kulkenut sujuvasti Helsingin keskustasta pois, mutta keskustaan suuntautuva liikenne on ohjattu Pitkänsillan jälkeen Kaisaniemenrannan kautta.

Kaikki Hakaniemen kautta liikennöivät raitiolinjat ovat kulkeneet poikkeusreittejä Mannerheimintien ja Helsinginkadun kautta. Vedenjakelu lähiseudun kiinteistöihin on toiminut iltapäivällä normaalisti.

Halkaisijaltaan 30-senttinen runkovesiputki hajosi Unioninkadulla viime yönä. Liikenteen aiheuttama tärinä ja paksu routa ovat voineet HSY Veden mukaan vaikuttaa putkirikkoon.

(MTV3 - STT)

Katso Marjaana Toivakaisen juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme