Mainos
Mainos

Puunoston lakonuhka poistui kokonaan

Sopimus on kaksivuotinen ja ensimmäinen neljän prosentin yleiskorotus ja yhden prosentin järjestelyvara tulevat lokakuun alusta.

Metsäteollisuuden puunostoa uhannut toimihenkilöiden lakko on peruuntunut lopullisesti. Työriidan osapuolet vahvistivat illalla hyväksyneensä valtakunnansovittelija Juhani Saloniuksen sovintoehdotuksen.

Lakko uhkasi alkaa jo maanantaina aamulla. Lakonuhkaa lykättiin kuitenkin torstain aamuun sen jälkeen, kun sovittelija oli maanantain vastaisena yönä jättänyt ehdotuksensa. Osapuolten neuvottelijat näyttivät jo silloin vihreää valoa sovintoehdotukselle.

Sopimus on kaksivuotinen ja ensimmäinen neljän prosentin yleiskorotus ja yhden prosentin järjestelyvara tulevat lokakuun alusta. Muista sopimuksen yksityiskohdista toimihenkilöliitto ei halunnut kertoa vielä julkisuuteen. Alan sopimuksen piirissä on noin 1600 toimihenkilöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme