Mainos
Mainos

Puutarhojen kukkaloisto parhaimmillaan

Vihersisustamisesta ja puutarhanhoidosta on tullut useamman kaupunkilaisen trendiharrastus. Kaupunkien tiukkojen säästökuurien takia monet asukkaat ovat ryhtyneet omatoimisesti hoitamaan myös yleisiä viheriöitä.

Rivitalojen takapihat ovat muuttumassa viherkeitaiksi ja salaisiksi arjen pakopaikoiksi. Kukkaloisto onkin - myöhäisen kesän tulon vuoksi - parhaimmillaan juuri nyt.

Puutarhaliiton laskujen mukaan perinteinen kotitalous sijoittaa puutarhaansa pari sataa euroa vuodessa. Useat satsaavat vihersisustamiseen reippaasti enemmän. Harrastuksessa ei myöskään lasketa työtunteja.

Kaikilla ei kuitenkaan ole omaa parveketta tai takapihaa. Silloin kaupungin puistoista tulee asfalttiviidakon piristysruiskeita ja asukkaat itse osallistuvat talkootöihin. Kaupunkien tiukkojen säästämisbudjettien vuoksi myös monet asukkaat ovat ryhtyneet omatoimisesti hoitamaan yleisiä viheristutuksia.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 21.06.2003).

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme